Kapang Plastik

  • Precision Plastic Injection Mould

    Precision palastik suntik kapang

    Produsén Precision Plastik Injection Mould Produsén Precision kapang suntik plastik mangrupikeun jinis kapang anu paling rumit sareng mahal, ngabutuhkeun desain kapang anu sampurna, sareng ngabutuhkeun mesin manufaktur precision tinggi pikeun ngahontal kasabaran precision tinggi, sareng standar kualitas anu ketat….

  • Tooling For Plastic Cover Of Electronics Parts
  • Plastic Tool Maker

    Panyipta Alat Plastik

    JS kapang kapang mangrupa salah sahiji profésional di Cina, anu kaahlian dina Automotive / Kaperluan Daily / éléktronik / parabot Imah jsb pikeun leuwih ti 15 taun, Samentara éta, urang ngalakukeun produksi jeung kapang komponén. urang nengetan sapinuhna ka unggal léngkah di handap ieu pikeun ngahontal hasil anu saé dina harga / manajemén /…

  • Plastic Shell Mould Factory

    Pabrik kapang cangkang palastik

    JS kapang kapang mangrupa ISO 9001: 2015 produsén tooling custom Certified of kapang, kaasup kapang suntik, kapang palastik & palastik ngabentuk kapang. Kamampuhan kalebet molding suntik nganggo pencét tina 45 Ton-1300ton, 2 shot molding, sisipan molding, prototyping, perkakas, produk & kapang…

  • Plastic Mold Manufacturer

    Pabrikan kapang palastik

    kapang palastik pikeun panerapan listrik Tinjauan Produk: Mangga nangtukeun produsén kapang plastik, ngalaman, alus di ngaropéa, loba di dunya top 500 pausahaan kapang plastik suppliers.Stable kinerja, affordable, titik bulu lempeng, kualitas dipercaya, bisa ngaropéa ...

  • Plastic Mold Factory

    Pabrik kapang palastik

    Ngaran produk:Profesional OEM Pabrik kapang Plastik Made In Cina Desain Software:Solidworks/PROE/UG/CAD.ETC.

    Dasar kapang: LKM, HASCO.ETC.

    Bahan kapang: S136/2344/718/738/NAK80/P20

    Bahan palastik: PVC/PA66/PC/PE/POM/PMMA/ABS/TPU/TPE/PE/PP.ETC.

    Kapang hirup: 100,000-300,000

    Rongga Tembakan: Tunggal/Multi…

  • Plastic Injection Mold For Auto Part

    kapang suntik palastik Pikeun Auto Parts

    Bagian mobil top dina racecar, kapang suntik precision tinggi, ngagunakeun bahan plastik kualitas luhur, jeung dipake dina mesin suntik 1300T. JS kapang kapang sok suppliers kapang paling dipercaya pikeun konsumén urang. Wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun tooling na molding solusi!

  • Plastic Injection Custom Mold

    Palastik suntik kapang Adat

    Injeksi Plastik Custom Mould di JS MOLD Mold: Tina kontrol desain, inspeksi karasa baja, inspeksi éléktroda, inspeksi diménsi baja inti sareng rongga, pamariksaan instalasi pra-kapang, laporan percobaan sareng inspeksi sampel, pamariksaan pakét ékspor, anu dikadalikeun saé dina kapang urang. …

  • Plastic Inject Mould

    Kapang Inject Plastik

    Katerangan    
  • Plastic housing mold

    kapang perumahan palastik

    Bahan kapang: 2344, 8407, P20, S7, jsb.

    Produk: Bagian Plastik Leutik Jumlah rongga: 1 dugi ka 48

    Cavities Kapang hirup: 100K ka 1

    Jutaan nembak Bahan palastik: PTFE, NGintip, polimér, PVDF, PVC, CPVC, PPS, ETFE, polipropilén sareng PFA jsb.

    Aplikasi: Bagian Leutik Kapang Injeksi Plastik Pikeun Otomotif,…

  • OEM Manufacturer Injection Molding

    OEM Produsén suntik Molding

    Fasilitas manufaktur suntik kami reueus nawiskeun seueur jinis jasa, kalebet jasa cetakan suntik plastik, dilakukeun ku tim lokal operator anu berpengalaman sareng khusus. Nalika milih supplier khusus, OEM kedah mertimbangkeun henteu ngan ukur harga komponénna, tapi…

  • Mold

    kapang

    JS kapang kapang Cina nawiskeun OEM palastik kapang suntik manufaktur sarta jasa molding pikeun sagala rupa bagian kaulinan plastik, kayaning rel, roda, bata lego, mobil kaulinan, kartun kaulinan pikeun branks sakuliah dunya. sareng kualitas kapang kami mastikeun kualitas anu saé tanpa kedip-kedip nganyenyeri murangkalih sareng efisiensi anu langkung luhur dina…