Leuwih Molding Tooling

  • Overmolding For Drilling

    Overmolding Pikeun pangeboran

    JS kapang spesialis kapang dina nyieun proyék overmolding, Urang nyadiakeun hidayah sapanjang unggal hambalan tina prosés ti desain nepi ka fabrikasi final sarta mantuan kalawan ngungkulan lamun masalah timbul. Kusabab bahan anu kami anggo ngaleutikan nalika niiskeun saatos prosés overmolding, pertimbangan khusus ...