Bursa Téknis

  • waktos pos: 09-23-2021

    Kahiji domestik full-servo-speed tinggi garis pencét otomatis bebas dikembangkeun ku Jinan No. Garis pencét servo diwangun ku 2000-ton multi-link servo pencét, tilu 1000-ton multi-link servo pencét ...Maca deui »

  • waktos pos: 09-18-2021

    logam stamping processing motong paeh, blanking paeh paeh kutang, nuturkeun (-on) paeh, progression paeh tahap paeh, single paeh mindahkeun paeh mindahkeun garis paeh polos Pierce paeh ngabentuk paeh geng maot shearing paeh riveting paeh Pierce ngabentuk draw liang bending emboss kubah semi- nyukur cap tanda deb...Maca deui »

  • waktos pos: 09-18-2021

    Simulasi komputer pamrosésan stamping logam dina industri stamping otomotif DYNAFORM Foreword Metal Stamping ngabentuk nyaéta téknologi pangolahan stamping logam sajarah panjang. Kalayan prosés kontinyu tingkat industri sareng ningkatkeun téknologi stamping, stamping ...Maca deui »

  • waktos pos: 09-18-2021

    Penyesuaian Drawing Die pikeun Automotive Stamping Parts 【Abstrak】 Titik desain sareng pangalaman debugging utama tina panutup mobil ngagambar paeh diwanohkeun, sareng fenomena kedutan sareng retakan anu gampang lumangsung dina prosés manjang panutup mobil dianalisis. ...Maca deui »

  • Drawing Die Design for Automotive Stamping Parts
    waktos pos: 09-18-2021

     【Abstrak】 Titik desain sareng pangalaman debugging utama tina panutup mobil ngagambar paeh diwanohkeun, sareng fenomena kedutan sareng retakan anu gampang lumangsung dina prosés manjangkeun panutup mobil dianalisis. Tina analisis prosés sareng desain struktur paeh ...Maca deui »

  • waktos pos: 09-18-2021

    Trend perkembangan masa depan sareng pertimbangan industri stamping logam Stamping logam mangrupikeun metode ngabentuk sapotong kerja (bagian stamping logam) tina bentuk sareng ukuran anu dipikahoyong ku cara nerapkeun gaya éksternal kana piring, strip, pipa, profil, sareng kawas ku mesin punching jeung stamping paeh ngabalukarkeun ...Maca deui »

  • waktos pos: 09-18-2021

    Kasimpulan masalah umum dina stamping paeh jeung bagian stamping logam jeung analisis counter measures- LangO-profésional stamping paeh maker di Cina 1.Scrap jumping 1) Panjang punch teu cukup. Motong punch kana paeh kalawan punch sarta nambahan 1mm pikeun ngaganti punch nu. 2) Leumpangna nyaéta...Maca deui »

  • waktos pos: 09-18-2021

    Profésional stamping paeh maker di Cina, LangO Alat & Die parusahaan ngagunakeun sagala jinis Level-12.9 Screws, duanana métrik jeung standar inci. 1. Jenis benang: A: Benang segitiga (60 derajat): Beungkeut / ngonci B: Benang segitiga pikeun pipa (55 derajat): Beungkeut / ngonci C: benang trapesium ...Maca deui »