Produk suntik

  • Plastic R&L Housing Mold

    palastik R & L Perumahan kapang

    Service Husus kami Kalolobaan pesaing urang nyetél MOQ tinggi, urang don't.JS MOULDMold ngabagéakeun pesenan anjeun ti 1pcs ka 1000000pcs. Anjeun wilujeng sumping ka kami pikeun proyék percobaan sareng proyék dewasa. Proyék uji coba insinyur kami tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun desain sareng bahkan masihan pasangan bisnis anjeun. Pikeun dewasa ageung…

  • Tooling For Plastic Cover of Fan Manufacturer

    Alat Pikeun Panutup Plastik Pabrikan Kipas

    Jasa tambahan ngeunaan Pakakas Pikeun Panutup Plastik Fan Project Management Téknik Kapang Nyieun Kamekaran Produk •

    Rojongan Téknik Tahap Awal

    Perencanaan Syarat Kualitas

    Konsultasi Pilihan Bahan

    Kapang Konsep Planning Quality jaminan

    Lab Metrologi dilengkepan pinuh

    Coklat…

  • Tooling For Plastic Cover

    Alat Pikeun Panutup Plastik

    Sertifikasi: ISO9001-2015

    Inti kapang: DIN2312,2738,2344,718, S136,8407, NAK80, SKD61, H13 jsb.

    Teu karasa baja: 46 ~ 56 HRC

    Perlakuan permukaan: Polandia, tékstur, lukisan, percetakan layar, proyék turnkey

    Kapang panas runner: DME, HASCO, YUDO, jsb

    Kapang Hirup: 300,000-1,000,000

  • Tooling For Daily Commodity Parts Made In China

    Alat Pikeun Bagian Komoditas Poéan Dijieun Di Cina

    Jenis Gerbang: Sub Gate, pin point gate, cold runner jsb.

    Jumlah Rongga: Tunggal, sababaraha rongga

    Sertifikasi: ISO9001-2015

    Perlakuan permukaan: Polandia, tékstur, lukisan, percetakan layar, proyék turnkey Kapang panas runner: DME, HASCO, YUDO, jsb

    Kapang Hirup: 300,000-1,000,000 nembak…

  • Tooling Designer And Maker For Plastic Parts

    Perkakas Desainer Jeung Maker Pikeun Bagian Plastik

    Jenis Gerbang: Sub Gate, pin point gate, cold runner jsb.

    Jumlah Rongga: Tunggal, sababaraha rongga

    Sertifikasi: ISO9001-2015

    Perlakuan permukaan: Polandia, tékstur, lukisan, percetakan layar, proyék turnkey Kapang panas runner: DME, HASCO, YUDO, jsb

    Kapang Hirup: 300,000-1,000,000 nembak…

  • Plastic Products

    Produk Plastik

    JS MOLD Mold mangrupikeun pabrik molding suntik anu tanggung jawab, nyayogikeun produk plastik, ogé percetakan pad, Silkscreen, lukisan Semprot, las ultrasonik, Laser Etching pikeun mastikeun solusi anu lengkep. Situs produksi kami parantos akreditasi sertifikasi ISO 9001, jsb.

  • Plastic Material Of Tooling Factory

    Bahan Plastik Pabrik Alat

    Pikeun leuwih 15 taun, JS kapang kapang geus ngalayanan gancang-péngkolan, industri suntik molding palastik. Kalayan kamajuan kapang suntik sareng téknologi molding, JS MOLD Mold nawiskeun Mesin CNC, Rapid Prototyping sareng Jasa Percetakan 3D salian wangunan kapang suntik inti sareng cetakan…

  • Plastic injection mould for frame

    kapang suntik palastik pikeun pigura

    kapang suntik palastik kami anu ngawangun kana standar industri pangluhurna, dugi kaayaan alat machining seni ku pagawe kacida terampil, JS kapang kapang nangtung behnd unggal kapang diwangun ku count siklus warranty.the insinyur tooling gawé bareng jeung makers kapang suntik. , tina desain…

  • Plastic Injection Molding For Cover

    Molding suntik palastik Pikeun Cover

    Specializing dina nutup-kasabaran suntik molding bagian plastik, kami nyadiakeun solusi konsep total tina rarancang jeung tooling pikeun produksi, minuhan, jeung bungkusan. Usaha gabungan tina désainer sareng pembuat alat urang ngahasilkeun kapang anu mastikeun kualitas, kasabaran presisi, sareng dioptimalkeun…

  • Plastic Injection Mold For Car Mirror Made In China
  • PC ABS Swivel Cover Factory Made In China

    PC ABS Swivel Cover Factory Made In China

    Di dieu urang ngahasilkeun molds precision jeung bagian pikeun jumlah badag di pe, PS, ABS, POM, PA HPDE, PC ABS pikeun aotomotive, bagian jati, encases éléktronik, panerapan domestik jsb Sumawona, didieu molds badag anu ngawangun pikeun bagian mobil, buleud ember. , panarima satelit séjén jsb. Dina sababaraha kuat…

  • Motorcycle Accessories Plastic Parts Made In China

    Asesoris Motor Bagian Plastik Dijieun Di Cina

    JS kapang kapang nyaéta produsén specializing dina nyieun ngaropéa kapang suntik jeung produk plastik. Diadegkeun dina 2011, perenahna di Dongguan, Cina. Ieu deukeut bandara Shenzheng, ngarasakeun angkutan merenah. Kami ngagaduhan rupa-rupa alat pangolahan, sapertos mesin bubut CNC, pangeboran…