Fitur

Diagram strip bahan lengkep dirancang, utilization bahan langka pisan tinggi na runtah relatif sall.

features

Dua bagian béda nunda babarengan pikeun ngabentuk kapang kontinyu

Kaunggulan

Simpen sakumpulan molds

Simpen pencét

Hadé ningkatkeun utilization bahan

features2
features1

perhatian customer: Piring ngagaduhan kaayaan sagging.
Solusi: Urang motong lambar pikeun ngukur kaayaan sagging, Numutkeun kaayaan ieu, éta ngan perlu pikeun ngaronjatkeun jangkungna floating tina kapang ku 18mm salila desain kapang.

features3
features4

Ngeunaan alat trasnfer, khususna sareng téknologi gambar jero nyaéta kaunggulan urang.
Salila desain jeung prosés simulasi, sagigireun ngabentuk prosés simulasi, kami ogé sadia pikeun ngarojong ngembangkeun sistem gripper kaasup simulasi kurva tabrakan.

features6
features8
features9
features5
features7
features10
features11
features12

1. Nganalisis prosés stamping kapang jeung nganalisis prosés molding bagian dijieun 3D ngaliwatan software 3D.
2. Ngitung perluasan bahan bagian produk pikeun nyarang.
3. Daptar léngkah tina maot kontinyu atawa jumlah maot rékayasa.
4. Ngitung gaya punching ukuran beungeut paeh.
5. Produksi kontinyu sarta otomatis hese pikeun prosés stamping konvensional.