Téknik & Desain

  • Plastic Mold Maintenance

    Pangropéa kapang palastik

    pangropéa kapang plastik Pangropéa kapang leuwih penting batan perbaikan kapang. Beuki kali pangropéa kapang, anu pondok life.The na hadé kapang dijaga, nu panjang hirup layanan na bakal be.Mold pangropéa utamana dibagi kana tilu titik; 1.Mold pangropéa poean: sagala rupa ...

  • Mold Making Suppliers

    Kapang Nyieun Suppliers

    Kami salah sahiji produk palastik profésional manufaktur & kapang nyieun suppliers.We ngahususkeun dina manufaktur sagala jinis produksi plastik, ogé kami nyadiakeun design kapang, nyieun jasa. Kami dina garis ieu langkung ti 15 taun, tiasa ngabantosan anjeun ngarancang sareng ngembangkeun produk anyar anjeun,…

  • Injection Molding Mold Design

    Desain kapang suntik molding

    JS kapang boga pangalaman euyeub suntik molding alat design tim-hiji nu weruh kumaha carana ngaleutikan expenses aub dina rarancang alat jeung prosés manufaktur bari ngahasilkeun bagian kualitas luhur-bisa hartosna beda antara kasuksésan sarta kagagalan pikeun proyék Anjeun. JS MOLD Mold mangrupikeun industri…

  • Custom Precision Plastic Mould

    Custom Precision Plastik kapang

    JS kapang kapang nyadiakeun custom precision kapang palastik jasa pembuatan, sistem kapang suntik pembuatan kami nyaéta prosés proprietary fokus kana achieving efisiensi max dina unggal fase desain kapang, analisis, produksi, try-kaluar, sarta produksi suntik molding dieksekusi ku tim pangalaman euyeub ngagunakeun…