Kapang Otomotif

  • Plastic Auto Mold For Car Rear Light

    Kapang Otomatis Plastik Pikeun Lampu Belakang Mobil

    Plasti kapang otomatis pikeun lampu pungkur mobil, suntik dina mesin 450T. Pikeun milih bahan anu pas pikeun proyék mangrupikeun salah sahiji faktor anu paling penting dina nyiptakeun bagian plastik. Kalayan ratusan résin komoditi sareng rékayasa sayogi di pasar ayeuna, prosés pamilihan bahan pikeun plastik…

  • Customized Injection Mold For Aoto Parts

    Kapang suntik ngaropéa Pikeun Bagian Aoto

    Modél JS MOULD201011-60 Bahan Steel pikeun kapang, Plastik pikeun bagian Fitur Precision Aplikasi ngaropéa kapang suntik pikeun Aoto Bagian kapang Core 718, DIN2312, 2738, 2344, SKD61, S136, 8407, NAK80, H13 jeung saterusna kapang HRC46 ~ 60. Kapang Standar DME, HASCO, JIS, Cina LKM Standar, MEUSBURGER kapang Base LKM na Hasco na DME standar (A, B plat 1730,2311,2312, P20) Rongga tunggal atawa multi rongga per pamundut Hot runner DME, HASCO, ...
  • China Injection Mold

    Cina kapang suntik

    kapang suntik mangrupakeun alat pikeun ngahasilkeun produk plastik; Ieu oge alat nu mere palastik struktur lengkep sarta ukuran tepat. molding suntik nyaéta prosés dipaké dina produksi masal bagian kalawan wangun kompléks. mesin…

  • Automotive Interior Mould

    Automotive Interior kapang

    JS MOLD Mold nyayogikeun kapang Interior otomotif pikeun merek OEM otomotif internasional. Urang ngahasilkeun molding Interior mobil kalayan kualitas alus teuing jeung pangiriman pondok. Pikeun interior kapang tooling, precision tinggi pisan important.Such salaku panto trims produk boga syarat tinggi dina penampilan. Urang.