Asesoris Otomatis

  • Tooling For Auto Parts

    Tooling Pikeun Auto Parts

    Custom molder suntik palastik, desainer jeung produsén of molds suntik precision maké résin kelas rékayasa, kaca, tungsten, karbon jeung beusi kaeusi bahan pikeun otomotif, aerospace, éléktronik, laut, médis sarta aplikasi Telecom. Jasa kalebet molding, overmolding

  • Automotive Plastic Mould

    Kapang Plastik Otomotif

    Tipe modél: Otomotif kapang plastik kapang baja: P20, H13, S7, 718, 1.2344, 1.2738, ASSAB8407, jsb kapang Standar: HASCO, DME tur leuwih kapang base: LKM atawa ngaropéa bahan Produk: ABS, POM, PA6, PA66, PPA, PA12, PBT, PC, pepet, PP, jsb Tipe Gerbang: Gerbang pinpoint, Gerbang samping, Gerbang sub, Gerbang ujung

  • Automotive Plastic Mould For Roof

    Automotive Plastik kapang Pikeun hateup

    Ngaran kapang: kapang palastik otomotif pikeun hateup kapang Tipe: Automotive suntik palastik tooling Bahan Produksi: PC, PP, PA6, PA66, pe, ABS, HDPE, TPE, TPU, pepet, PPS, POM, PBT, PMMA, PPS, San, jsb base kapang: LKM, HASCO, DME sarimbag jeung ngaropéa. Jumlah Rongga: Rongga Tunggal atanapi Multi…

  • Automotive Mirrors Parts&car Exterior Molds

    Bagian Kaca spion otomotif&Molds Exterior mobil

    JS MOLD Mold mangrupikeun pilihan anu pangsaéna nalika anjeun ayeuna milarian bagian kaca spion otomotif suntik palastik sareng kapang luar mobil, saprak alat-alat perkakas anu luhur, kadali precision anu ketat sareng desain kapang luar anu optimal. JS MOLD Mold gaduh pangalaman anu beunghar dina ngadamel cetakan luar mobil, kalebet:…

  • Automotive Part Air Vents Radio Panel

    Automotive Bagian Air Vents Radio Panel

    JS MOLD Mold boga pangalaman dina nyieun Automotive Part Air Vents Radio Panel, sajaba ti éta, désainer kami ogé husus dina ngarancang injectionn bagian otomotif, utamana Automotive Part Air Vents Radio Panel. Penting yén aliran hawa ngagaduhan pangaruh anu penting dina kasuksésan atanapi kagagalan…

  • Automotive Interior Parts Mold

    Automotive Interior Bagian kapang

    JS kapang pabrik a serials of kapang otomotif kaasup: Automotive Interior Parts kapang, kapang HVAC, kapang bemper, kapang lampu otomatis jeung otomotif exterior JS kapang kapang ieu ogé nyaho Cina Automotive kapang Produsén nu husus dina ngarancang jeung nyieun Automotive Mould.We sorangan a kaayaan…

  • 2k Mould Parts

    2k kapang Bagian

    Ngaran produk: 2k bagian kapang:

    Ngaran kapang: Dua shot kapang

    Bagian Bahan: ABS + TPU, jsb

    Rongga kapang: tunggal atanapi Multy

    Kapang Rongga Steel: ASSAB8407

    Sistim suntik kapang: panas runner tip panas

    Sistim Ejection kapang: pin ejector

    Kapang Daur Time: 55s

    Kapang Kahirupan Daur: 1.000.000

    Kalungguhan Time: 30 ~ 50 poé

    Ékspor kapang ka: Éropa

  • Auto Parts Mould

    Auto Parts kapang

    JS MOLD Mold nyayogikeun jasa manufaktur cetakan suntik palastik pinuh, ngamangpaatkeun ruangan perkakas di bumi kalayan karajinan sareng kaahlian pikeun ngembangkeun proyék kapang énggal sareng diurus ku JS MOLD téknik rékayasa anu berpengalaman. Ngagunakeun téhnologi EDM urang, mesin CNC, jeung kaahlian hade ...

  • Automotive Injection Molds

    Molds suntik otomotif

    Kamampuhan Nyiptakeun Kapang di JS MOLD Mold: Automotive Injection Molds: Multi-Rongga Valve Gate Horizontal Valve Gate Hot Runner Cold Runner Fully Automated De-molding Gas-Assisted Ejection Insert Overmoulding 3-Plate Tools Stripper Plate 2K Molds Hydraulic Core and Mechan Hydraulic Core