Tentang Kami

Kunshan JS kapang Co., Ltd

Kunshan JS Mould Co., Ltd. perenahna di Delta Walungan Yangtze Cina sarta diadegkeun dina bulan Pebruari 2004. Pausahaan mangrupakeun perusahaan milik pribadi. Modal kadaptar 6 juta. Pausahaan ngawengku wewengkon total 3000 méter pasagi. Nilai kaluaran taunan sakitar 86 juta yuan.

Kunshan JS Mould Co., Ltd. perenahna di Delta Walungan Yangtze Cina sarta diadegkeun dina bulan Pebruari 2004. Pausahaan mangrupakeun perusahaan milik pribadi. Modal kadaptar 6 juta. Pausahaan ngawengku wewengkon total 3000 méter pasagi. Nilai kaluaran taunan sakitar 86 juta yuan.

Pausahaan museurkeun kana rarancang jeung ngolah rupa molds logam palastik, jigs jeung alat inspeksi, rarancang jeung pabrik mesin jeung alat otomatis, sarta modeling tilu diménsi.

Pausahaan museurkeun kana widang mobil jeung panerapan imah, utamana dina aktipitas: interior mobil jeung hiasan exterior, lampu mobil, kaca mobil edging, suplai mobil, 3C produk digital, panerapan rumah tangga jeung pembuatan kapang palastik sejen tur suntik molding. Ayeuna, éta boga tim kapang profésional ngeunaan 110 urang. Perusahaan parantos lulus IOS9001 sareng sertifikasi sistem anu sanés sareng gaduh kualifikasi penilaian lingkungan. Perusahaan parantos lulus sertifikasi perusahaan téknologi tinggi sareng gaduh sababaraha patén-patén. Pausahaan ieu komitmen ka nyadiakeun konsumén jeung layanan hiji-eureun ti ngembangkeun produk jeung desain, manufaktur kapang, produksi molding mun assembly. Konsumén nyayogikeun solusi pikeun desain produk sareng produksi masal. Numutkeun kaperluan konsumén béda, éta bisa ngahasilkeun molds nu minuhan standar béda kayaning HASCO na DME dina waktos anu sareng. The molds ayeuna diékspor ka Éropa, Amérika, Jepang jeung nagara séjén.

Kunshan JS kapang Co., Ltd

▶ Pikeun Ngarancang & Ngawangun Parabot Berkualitas Luhur pikeun Palanggan

▶ Pikeun Nyadiakeun Palayanan Pangsaéna pikeun Palanggan

▶ Pikeun Nyadiakeun Platform pikeun Tumuwuh Karyawan

▶Pikeun Nanggung Tanggung Jawab Sosial Perusahaan

Ihtisar

2006 dimimitian maching logam
2009 toolshop ngadegkeun
2013 lokasi & fasilitas anyar
2009 Jumlah urang

Pagawe: 146

Assts: 5 000 000

Panghasilan USD: 10 000 000

Kamampuh taunan USD: 200 SETS

Panghasilan taunan

RENCANA STRATEGLC
Tetep basis customer satia
Ningkatkeun capctity
Buka pasar anyar
dsadf

Palanggan Kami

dasgfd

Prosedur kami pikeun ngahasilkeun alat

cdsgd

Manajemén Proyék Tooling

dasdasf