Produk Plastik

Katerangan pondok:

TKB Mould mangrupikeun pabrik suntik molding anu tanggung jawab, nyayogikeun produk plastik, ogé percetakan pad, Silkscreen, Lukisan semprot, las ultrasonik, Laser Etching pikeun mastikeun solusi anu lengkep. Situs produksi kami parantos akreditasi sertifikasi ISO 9001, jsb. Anjeun tiasa percanten ka kami…


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

TKB Mould mangrupikeun pabrik suntik molding anu tanggung jawab, nyayogikeun produk plastik, ogé percetakan pad, Silkscreen, Lukisan semprot, las ultrasonik, Laser Etching pikeun mastikeun solusi anu lengkep. Situs produksi kami parantos akreditasi sertifikasi ISO 9001, jsb. Anjeun tiasa percanten ka situs produksi, produk sareng nempatkeun pesenan anjeun.

Hot Tags: produk plastik, Cina, pabrik, pabrik, dijieun di Cina, Auto Parts kapang Plastik, Palastik hareup Jeung Balik Cover kapang, Plastik carjer suntik Moulding, Produk suntik, Aparatur Médis Plastik, Bagian Plastik Komoditas Daily

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali