Panutup palastik Pikeun Produk Médis

Katerangan pondok:

Panutup Plastik Pikeun Produk Médis TKB Mould nyaéta produsén khusus tina kapang anu didamel tina plastik. Sadia kalawan maksimum1300 ton gaya clamping. Rupa-rupa plastik kaasup PTFE, ngintip, polimér, PVDF, PVC, CPVC, PPS, ETFE, polipropilén jeung PFA. Industri anu dilayanan kalebet aerospace, kimia sareng pangan…


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

1-5

Panutup palastik Pikeun Produk Médis

TKB kapang nyaéta produsén custom tina kapang dijieunna tina plastik. Sadia kalawan maksimum1300 ton gaya clamping. Rupa-rupa plastik kaasup PTFE, ngintip, polimér, PVDF, PVC, CPVC, PPS, ETFE, polipropilén jeung PFA. Industri anu dilayanan kalebet aerospace, kimia sareng pangolahan pangan, kelautan, aparat médis, militer/pertahanan, farmasi sareng nuklir.

Hot Tags: Panutup Plastik Pikeun Produk Médis, Cina, pabrik, pabrik, dilakukeun di Cina, Alat Pikeun Panutup Plastik Kipas, Alat Kontrol Jauh Éléktronik, Kapang Injeksi Produk Aerospace, Kapang Pikeun Panutup Plastik Autocycle, Kapang Panel Socket, Hareup sareng Balik Plastik Panutup Mold

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali