mobil munggaran Cina urang pinuh servo-speed tinggi pangiriman otomatis pencét garis

Kahiji domestik full-servo-speed tinggi garis pencét otomatis bebas dikembangkeun ku Jinan No.

Garis pencét servo diwangun ku 2000-ton multi-link servo pencét, tilu 1000-ton multi-link servo tekenan, sarta dahar otomatis tina sirah garis, alat dahar ganda-panangan, sarta ngurangan otomatis dina tungtung jalur. The servo drive dilarapkeun. , CNC hidrolik, kontrol sinkron jeung téknologi inti lianna. Dibandingkeun sareng garis pencét otomatis tradisional, produksi garis servo pinuh ngéléhkeun 18 kali per menit, efisiensi ngaronjat ku 20%, kalenturan produksi oge unggul, sarta "héjo, calakan, fusi" pinuh servo produksi stamping-speed tinggi. bisa diwujudkeun.

Wang Yongqing, umum manajer SAIC General Motors, ceuk dina upacara launching yén penetrasi tina full-servo-speed tinggi otomatis pencét garis geus maénkeun peran démo dina promosi ngaronjatkeun struktur industri stamping Cina, sarta mawa kauntungan ékonomi signifikan ka. masarakat. Ieu prakték suksés Cina Manufaktur 2025. Alat mesin Jinan No.. 2 sakali deui nyieun rékaman sarta dijieun mujijat a.

Alat Mesin Jinan No. Ti mimiti planer skala badag, pers mékanis tutup skala badag munggaran, nepi ka alat garis pencét skala badag pikeun Ford Amérika Serikat, Ji Er boga tujuan pikeun "ngawangun perusahaan manufaktur alat mesin kelas dunya sarta ngawangun dunya. -merek kawentar". Kamajuan téknologi parantos nyerat deui sajarah henteu mampuh Cina pikeun ngahasilkeun garis pencét otomotif otomatis. Dina sapuluh taun katukang, ti megatkeun pola monopoli garis produksi stamping tinggi-tungtung asing di Cina nepi ka ngarah kana ngaronjatkeun téknis pakakas stamping di industri mobil Cina urang, Jier geus komitmen pikeun perbaikan kontinyu tina téhnologi, kualitas sarta jasa, sarta geus pinuh. komitmen pikeun nyadiakeun pamaké kalawan susunan lengkep jeung solusi calakan. Program. Ayeuna, Jiji ngagaduhan jalur produksi stamping mékanis gancang-gancang kelas dunya, sareng parantos ngajaga posisina salaku pangsa pasar nomer hiji di dunya. Parantosan garis pencét-speed tinggi full-servo di base Wuhan mangrupa hasil gawé babarengan antara alat mesin Jinan No. 2 jeung téhnologi stamping paling canggih di dunya, nuturkeun garis produksi stamping mékanis otomatis badag skala mimiti SAIC. Pangkalan Umum Yantai di 2009.


waktos pos: Sep-23-2021