Asesoris Motor Bagian Plastik Dijieun Di Cina

Katerangan pondok:

TKB Mould mangrupikeun produsén anu khusus dina ngadamel kapang suntik sareng produk plastik khusus. Diadegkeun dina 2011, perenahna di Dongguan, Cina. Ieu deukeut bandara Shenzheng, ngarasakeun angkutan merenah. Kami ngagaduhan rupa-rupa alat pangolahan, sapertos lathe CNC, pangeboran…


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

TKB Mould mangrupikeun produsén anu khusus dina ngadamel kapang suntik sareng produk plastik khusus. Diadegkeun dina 2011, perenahna di Dongguan, Cina. Ieu deukeut bandara Shenzheng, ngarasakeun angkutan merenah.

Urang boga rupa-rupa alat ngolah, kayaning CNC lathe, mesin pangeboran, mesin panggilingan, mesin stamping, pencét hidrolik, mesin suntik molding, jsb Urang boga pangabisa kuat desain jeung produksi, jeung tim rékayasa profésional. Simkuring gaduh leuwih ti lima insinyur anu alus dina ngarancang jeung manufaktur kapang palastik jeung produk plastik, sarta ngabales parobahan dina speed pisan gancang. Urang bisa nyadiakeun solusi pikeun sagala rupa kapang suntik susah jeung produk plastik.

Kami salawasna nempatkeun kadali kualitas di tempat munggaran tur narékahan pikeun kasampurnaan pikeun kapang suntik jeung produk plastik. Pabrik kami parantos lulus sertifikasi ISO 9001: 2015 sistem manajemen kualitas, sareng laboratorium kualitas kami dilengkepan ku séri alat-alat pikeun nguji sareng ékspérimén. produk urang anu lumangsungna nurutkeun sistem manajemen kualitas ketat ISO9001: 2015. Urang bisa nyadiakeun layanan produksi hiji-eureun ti ngembangkeun kapang pikeun pangiriman produk rengse.

Hot Tags: asesoris motor palastik bagian Cina, pabrik, pabrik, dijieun di Cina, Panel Samping, Alat Remote Control éléktronik, Bagian Plastik Leutik, Washer bak hareup, Plastik suntik kapang Produksi, Pesawat Armrest suntik kapang

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali