kapang suntik

Katerangan pondok:

Fabrikasi kapang palastik & bagian plastik molding pikeun alat médis. Jenis kapang: kapang suntik palastik Standar: HASCO, DME, LKM, JLS, FUTABA baku kapang baja: NAK80, S136, H13, 718H, P20, 1.2343, 1.2344


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Fabrikasi kapang palastik & bagian plastik molding pikeun alat médis.

 

Jenis kapang: kapang suntik plastik
Standar: HASCO, DME, LKM, JLS, FUTABA baku

Kapang baja: NAK80, S136, H13, 718H, P20, 1.2343, 1.2344

2 (1)

Hot Tags: kapang suntik, Cina, pabrik, pabrik, dijieun di Cina, Plastik R&L Perumahan kapang, Plastik Komputer Shell, Plastik Baby-mobil komponén, kapang suntik Pikeun Roll Plastik, Bor Alat cecekelan Cover RHLH, Rechargeable Batre carjer Ku Suntik kapang

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali